Návštěva herce Romana Štabrňáka v rámci projektu Psaní od srdce - 26. 4. 2023

5. května 2023

V minulém týdnu jsme v našem středisku přivítali vzácnou návštěvu, a to českého herce, pana Romana Štabrňáka, který společně s týmem TV Nova přijel naše klienty potěšit v rámci projektu Psaní od srdce , o kterém si můžete bližší informace přečíst v našich předchozích příspěvcích o tomto projektu.

Bylo to opravdu úžasné odpoledne, pan Roman se s námi podělil o zajímavé historky z jeho herecké profese, byly mu pokládány všetečné otázky naší moderátorky, naší paní Evy Petrýdesové. O živou diskusi a smích tedy nouze nebyla a z pana Romana čišela uvolněnost a vstřícnost, dokonce došlo i na malé kouzelnické představení našeho hosta a samozřejmostí byla na konci i autogramiáda a focení, neboť mezi našimi klienty i zaměstnanci má pan Štabrňák mnoho příznivců ????.
 
Aby té štědrosti nebylo málo, byli naši klienti i zaměstnanci obdarováni dary v podobě společenských her, křížovek atd., které pro nás tým TV Nova připravil, čehož si moc vážíme a nezbývá než od srdce poděkovat za tuto velmi příjemnou návštěvu a doufáme, že k nám opět zavítáte! 
Návštěva herce Romana Štabrńáka v rámci projektu Psaní od srdce - 26. 4. 2023
5. května 2023 - Návštěva herce Romana Štabrňáka v rámci projektu Psaní od srdce - 26. 4. 2023

Naše středisko v číslech

Pomáháme Vám již 0 let
Ve středisku žije 0 obyvatel
Každý den dojíždíme domů za cca 0 klienty
Zaměstnáváme 0 lidí