Máte zájem o práci v sociální oblasti, jste empatičtí, sdílíte hodnoty Diakonie ČCE? Pak hledáme právě vás.

Výběrové řízení na pozici: VŠEOBECNÁ SESTRA

Výběrové řízení na pozici: PEČOVATEL TPS

Diakonie ČCE - středisko Blanka hledá Zdravotnického pracovníka pro sociální službu domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem

Požadavky na pozici zdravotnického pracovníka:

Vzdělání úplné střední odborné s maturitou, pověření pro práci bez odborného dohledu minimálně kategorie všeobecná sestra S2.

Základní požadavky: odpovědnost, pečlivost, komunikativnost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, empatie k seniorům a zdravotně postiženým, ochota pracovat v turnusech na 12 h směnách v nepřetržitém režimu.

Nástup je možný ihned, přihlášku do výběrového řízení se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte na mailovou adresu bacova@diakoniepisek.cz nebo poštou na adresu střediska,  Diakonie ČCE - středisko Blanka, Ing. Marie Bácová, Jiráskovo nábřeží 2443, 39701 Písek. Obálku označte "Výběrové řízení - Všeobecná sestra"

Všem zájemcům můžeme nabídnout zázemí spolehlivé firmy, která v Písku působí v sociálních službách od roku 1992, příjemný kolektiv, smysluplnou práci. Základní mzdu dle praxe minimálně 29000,- Kč + příplatky + osobní ohodnocení po skončení zkušební doby. Dále celou řadu bonusů (stravenky v hodnotě 100,- Kč, pololetní odměny, benefity spojené s Diakonií ČCE apod.)

Diakonie ČCE - středisko Blanka hledá pracovníka na pozici pečovatel terénní pečovatelské služby (TPS)

Požadavky na pozici PEČOVATEL TPS:

Požadavkem je minimálně dokončené záklladní vzdělání a kurz pracovníka v sociálních službách dle zákona 108/2006 O sociálních službách.

Základní požadavky pro výkon uvedené pozice: odpovědnost, pečlivost, komunikativnost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, empatie k seniorům a zdravotně postiženým, řidičské oprávnění skupiny B (osobní automobil) - aktivní řidič, .

Nástup je možný ihned, přihlášku do výběrového řízení se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte na mailovou adresu bacova@diakoniepisek.cz nebo poštou na adresu střediska,  Diakonie ČCE - středisko Blanka, Ing. Marie Bácová, Jiráskovo nábřeží 2443, 39701 Písek. Obálku označte "Výběrové řízení - PEČOVATEL TPS"

Všem zájemcům můžeme nabídnout zázemí spolehlivé firmy, která v Písku působí v sociálních službách od roku 1992, příjemný kolektiv, smysluplnou práci. Základní mzdu dle praxe minimálně 19000,- Kč + příplatky + osobní ohodnocení po skončení zkušební doby. Dále celou řadu bonusů (stravenky v hodnotě 100,- Kč, pololetní odměny, benefity spojené s Diakonií ČCE apod.)

Moc se na vás těšíme.

Pokud máte zájem dělat smysluplnou práci a nepoptáváme přímo Vaši kvalifikaci, neváhejte se obrátit na paní Ing. Marii Bácovou, mail bacova@diakoniepisek.cz nebo telefonicky na čísle 382 219 057 nebo 739244657.