Máte zájem o práci v sociální oblasti, jste empatičtí, sdílíte hodnoty Diakonie ČCE? Pak hledáme právě vás.

Diakonie ČCE - středisko Blanka hledá Zdravotnického pracovníka pro sociální službu domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem

Požadavky na pozici zdravotnického pracovníka:

Vzdělání úplné střední odborné s maturitou, pověření pro práci bez odborného dohledu minimálně kategorie všeobecná sestra S2.

Základní požadavky: odpovědnost, pečlivost, komunikativnost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, ochota pracovat v turnusech na 12 h směnách včetně ničních směn, víkendů a svátků, empatie k seniorům a zdravotně postiženým.

Do 31.1.2021 zasílejte přihlášku do výběrového řízení se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem na mailovou adresu bacova@diakoniepisek.cz nebo na adresu střediska, poštovní adresa Diakonie ČCE - středisko Blanka, Ing. Marie Bácová, Jiráskovo nábřeží 2443, 39701 Písek. Obálku označte "Výběrové řízení - Všeobecná sestra"

Nástup možný optimálně od 1.2.2021

Všem zájemcům můžeme nabídnout zázemí spolehlivé firmy, která v Písku působí v sociálních službách od roku 1992, příjemný kolektiv, smysluplnou práci. Základní mzdu dle praxe minimálně 22600,- Kč + příplatky + osobní ohodnocení po skončení zkušební doby. Dále celou řadu bonusů (stravenky v hodnotě 100,- Kč, pololetní odměny, benefity spojené s Diakonií ČCE apod.)

Moc se na vás těšíme.

Pokud máte zájem dělat smysluplnou práci a nepoptáváme přímo Vaši kvalifikaci, neváhejte se obrátit na paní Ing. Marii Bácovou, mail bacova@diakoniepisek.cz nebo telefonicky na čísle 382 219 057.