Máte zájem o práci v sociální oblasti, jste empatičtí, sdílíte hodnoty Diakonie ČCE? Pak hledáme právě vás.

Nabízíme pozici: VŠEOBECNÁ SESTRA

Diakonie ČCE - středisko Blanka hledá Zdravotnického pracovníka pro sociální službu domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem

Požadavky na pozici zdravotnického pracovníka:

Vzdělání úplné střední odborné s maturitou, pověření pro práci bez odborného dohledu minimálně kategorie všeobecná sestra S2.

Základní požadavky: odpovědnost, pečlivost, komunikativnost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, empatie k seniorům a zdravotně postiženým, ochota pracovat v turnusech na 12 h směnách v nepřetržitém režimu.

Nástup je možný ihned,strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte na mailovou adresu bacova@diakoniepisek.cz nebo poštou na adresu střediska,  Diakonie ČCE - středisko Blanka, Ing. Marie Bácová, Jiráskovo nábřeží 2443, 39701 Písek.

Všem zájemcům můžeme nabídnout zázemí spolehlivé firmy, která v Písku působí v sociálních službách od roku 1992, příjemný kolektiv, smysluplnou práci. Základní mzdu dle praxe minimálně 29000,- Kč + příplatky + osobní ohodnocení po skončení zkušební doby. Dále celou řadu bonusů (stravenky v hodnotě 100,- Kč, pololetní odměny, benefity spojené s Diakonií ČCE apod.)

Moc se na vás těšíme.

Pokud máte zájem dělat smysluplnou práci a nepoptáváme přímo Vaši kvalifikaci, neváhejte se obrátit na paní Ing. Marii Bácovou, mail bacova@diakoniepisek.cz nebo telefonicky na čísle 382 219 057 nebo 739244657.

Zaměstnáváme 0 lidí