Máte zájem o práci v sociální oblasti, jste empatičtí, sdílíte hodnoty Diakonie ČCE? Pak hledáme právě vás.

Diakonie ČCE - středisko Blanka hledá sociálního pracovníka pro sociální službu domov pro seniory

Požadavky na pozici sociálního pracovníka:

Vzdělání dle zákona o sociálních službách (VŠ nebo VOŠ sociální, případně další splňující zákonné podmínky)

Znalost zákona 108/2006 Sb. O sociálních službách, odpovědnost, pečlivost, komunikativnost, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, znalost práce na PS a schopnost samostatně tvořit a vést agendy spojené se sociální prací.

Do 30.9.2020 zaslat přihlášku do výběrového řízení se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem na mailovou adresu bacova@diakoniepisek.cz nebo na adresu střediska, poštovní adresa Diakonie ČCE - středisko Blanka, Ing. Marie Bácová, Jiráskovo nábřeží 2443, 39701 Písek. Obálku označte "Výběrové řízení - sociální pracovník"

Výhodou řidičský průkaz skupiny B, praxe v oboru, znalost německého jazyka na úrovni hovorové němčiny.

Nástup možný optimálně od 1.11.2020

Všem zájemcům můžeme nabídnout zázemí spolehlivé firmy, která v Písku působí v sociálních službách od roku 1992, vstřícný kolektiv, smysluplnou práci. Dále celou řadu bonusů.

Moc se na vás těšíme.

Pokud máte zájem dělat smysluplnou práci, neváhejte se obrátit na paní Ing. Marii Bácovou, mail bacova@diakoniepisek.cz nebo telefonicky na čísle 382 219 057.